Tiszta Szívvel Bucka

Tiszta Szívvel Bucka

Szigetszentmiklós Városi Arculata? - Szerintünk legyen Virágünnepünk!

2017. augusztus 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Augusztus 17-e, az eddig általunk valaha meglátogatott Szigetszentmiklósi lakossági fórumok legnormálisabbika óta azon gondolkozunk, hogy Szigetszentmiklóson a Városi Arculat Tervet komolyan lehet-e venni vagy gondolni! Persze mi civilek és lakosok komolyan gondoljuk, hogy szebb, élhetőbb és csodásabb körülmények között szeretnénk élni, de vajon komolyan gondolja-e végre Önkormányzatunk is és él-e a lehetőségekkel!

 

Szerintünk Szigetszentmiklós, ha akarna tudna szép lenni, hiszen annyi csoda veszi körül, annyi értékkel, de ezek közül az egyik legnagyobb és legkiaknázatlanabb az, hogy Magyarország virágkereskedelmi központja a város! S, ha már így van élni kellene ezzel! Szerintünk élni kellene egy tavaszi és minden tekintetben egyedi Virágünneppel!

 

Mi úgy képzeljük el, hogy a városba hoznánk ezt és a Bercsényi utat zárnák le a Petőfi utca és a Sárgaház közötti szakaszon! A lezárt útrészen pavilonok virággal kapcsolatos képzőművészetek jelennének meg, miközben egy teljes utca tündökölne a tavaszi virág szépségeiben! Úgy képzeljük el, hogy a tavaszi Virágünnepen a Sárgaház előtt színpad lenne és rajtuk olyan előadások, akár színházi darabok, énekek, melyek a virággal kapcsolatosak vagy újra éledéssel.

 

Szerintünk a virág, a szépség, a képzőművészet miatt ez mindenkinek tetszene! Ráadásul kihasználnánk egy olyan lehetőséget, amely Szigetszentmiklóst méltán híressé tehetné és elmondhatnánk akkor, hogy ha csak a rendezvény idejére is (reméljük később nemcsak a rendezvény idejére), de felvirágzott a város!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaszivvelbucka.blog.hu/api/trackback/id/tr3012773184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása