Tiszta Szívvel Bucka

Tiszta Szívvel Bucka

A harc elkezdődött az igazi hősökkel, vidám emberekkel! A küzdelem célja a Bucka első komolyan vehető játszótere! Támogassuk őket ebben!

2019. április 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Komoly dolog eltervezni valamit, majd elindítani! De még komolyabb kiállni és kiharcolni!

Az elmúlt években számtalanszor jött elő javaslatként, hogy a Buckának legyen végre egy komolyan vehető játszótere! Egy játszótér, amely fel is van szerelve és amely például a hinta körüli gumiruzóssal csökkenti a balesetveszélyeket! De ha reagáltak is rá, ha voltak is tervek mindig el-el haltak ezek!

Napjainkban azonban édesanyák, nagymamák kiálltak és elmondták: Rengeteg a gyermek a Buckában és rengeteg a kisgyermekes! Legyenek játszótér fejlesztesék, mert azok nagyon kellenek! Tényleg nagyon kellenek!

Ez a kérdés nem baloldali, nem jobb oldali, nem is igazán politikai! Ez a kérdés társadalmi kérdés és közösségi érdek, mindenképpen közösségi!

A kapott ígéretek után, pedig nagyon nehéz lesz a kitűzött célt kiharcolni is! Tudjuk, hiszen a Bucka busszal és a Határ úti zebrával kapcsolatban mi ezt átéltük, de mégis kitartottunk és elértük!

Arra kérünk ugyanakkor minden Buckát, Szigetszentmiklóst, gyermekeket szerető embert, hogy álljanak ki, segítsenek, hogy a harcosok, akik élhető játszóteret szeretnének a jövő nemzedékének sose csüggedjenek!

S még valamit szeretnénk: Mi legalábbis mindenképpen! Köszönetet nyilvánítani a kiállásért, mert ez ha sikerül mindenkinek jó lesz!

KÖSZÖNJÜK NEKIK!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaszivvelbucka.blog.hu/api/trackback/id/tr9514788428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása