Tiszta Szívvel Bucka

Tiszta Szívvel Bucka

Pozitív élményünk volt végre a Sziget TAXI-val

2018. július 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Kevésszer fordul elő a Buckai Szövetség Egyesülettel, hogy valami aminek kapcsán többször negatív élménye és véleménye volt két év után élményt okozzon és megváltoztassa véleményét! A Sziget TAXI esetében ma ez így történt!

 

2 évvel ezelőtt a Sziget TAXI 3 egymáshoz nagyon közeli időpontban okozott mérhetetlen csalódást a Buckai Szövetség Egyesületnek, amikor is feltettük a kérdést, hogy a terület tradicionális taxi társasága hogyan engedheti ezt meg! De két év után picit összeszorult gyomorral ismét a Sziget TAXI-hoz fordultunk! És láss csodát: Ez most teljesen pozitív volt! A taxi 3 – 5 perc alatt a helyszínen volt! A sofőr kedélyes és jó beszélgető társ volt és azt az érzést keltette minden, hogy lehet, hogy ez a társaság mégis jó, s méltán van és szolgáltat ezen a területen! Lehet, hogy az a 3 egymást követő eset két éve csak szerencsétlen véletlen, s ez az igazi arc! Ez ami kellemes meglepetést szerzett!

 

Így legyen! Mert, akkor Szigetszentmiklós városa végre valamire büszke lehet!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaszivvelbucka.blog.hu/api/trackback/id/tr9814129117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása